Alpstories nagradna igra: Zadenite ekskluzivni wellness vikend za 2 osebi v avstrijskih Alpah

Poletje lahko pride! Alpstories bodo izžrebali in nagradili investitorje z ekskluzivnim vikendom na organski farmi družine Tessman! Pridružite se nam in sodelujte v nagradni igri za sproščujoč vikend z vključeno hrano, savno in masažo v nedotaknjenem okolju koroških gora. Na sončni stran Saualpe-ja na 930 metrih, Arche ponuja osebni stik za srce in dušo.


Tradicionalno podjetje družine Tessman je pionir organskih počitnic in je s svojim programom in idejo prisotno na trgu že več kot 30 let. Arche predstavlja naravno sproščanje daleć stran od vrveža vsakdanjega življenja. Avtentični ambijent vsako leto privabi okoli 7,000 gostov.


Skupaj z Alpstories bodo med vsemi, ki bodo vložili do 28.6., izžrebali in nagradili enega izmed investitorjev z wellness vikendom za dve osebi v Ebensteiner Bio Landhaus-u.


»Zelo smo veseli, da lahko sodelujemo s pionirji avstrijskega trajnostnega turizma. Arche in Alpstories smo odlična kombinacija!«

Quote of Oksana from crowdinvesting project Alpstories


M,sc, Oksana Lipitska, soustanoviteljica, CMO


Potegujte se za sproščujoč vikend v Arche resortu, investirajte v Alpstories do 28.6.Pogoji sodelovanja


Sodelovanje v žrebanju je določeno s pogoji sodelovanja. S sodelovanjem v tekmovanju/žrebanju vsi sodelujoči sprejemajo pogoje žrebanja. VASTOK d.o.o. in CONDA si pridržujejo pravico do izključitve sodelujočih v primeru kršitve omenjenih pogojev sodelovanja. Vse polnoletne osebe, ki investirajo v VASTOK d.o.o. preko CONDA platforme do 28.6.2017 imajo pravico sodelovanja v žrebanju. Tudi vsi, ki so že investirali v VASTOK d.o.o. preko platforme CONDA sodelujejo v žrebanju. Višina investicije na vpliva na pogoje sodelovanja. Iz žrebanja so izključeni zaposleni v VASTOK d.o.o. in CONDI ter njihovih povezanih družbah. V primeru kakršnih koli vprašanj, nam lahko posredujete elektronsko sporočilo na team@conda.si z naslovom »Alpstories žrebanje«. Zmagovalec bo obveščen preko elektronske pošte.V kolikor ne pride do zadostnega odziva, se žrebanje ponovi. Denarna izplačila ali prenos nagrade tretjim osebam niso mogoča.

0 komentarjev PRIJAVA
Ni objavljenih komentarjev
Nič ugotovljeno.
Loading