DAN OKOLJA – Alpstories

Sodobnega sveta si ne moremo več predstavljati brez kozmetike in izdelkov za osebno nego. Vendar se le redki zavedamo, da so konvencionalni izdelki za nego pogosto škodljivi za naše okolje, ravno zaradi vstopa agresivnih kemikalij v naše reke, jezera in morje preko odplak.


Dejstva in številke ob današnjem svetovnem dnevu okolja


Vsako leto se proizvede več kot 400 milijonov ton kemičnih snovi. Pomemben del teh kemičnih snovi izhaja iz proizvodnje in trženja kozmetike. Samo v  Evropi se proizvede preko 2 milijona ton takih kemičnih snovi. Evropski seznam obstoječih komercialnih kemičnih snovi (EINECS) Evropske agencije za kemikalije  šteje 100.000 kemikalij, od katerih vsaj 10.000 takih kemikalij uporabljajo velika kozmetična podjetja.


Paraben je najpogosteje uporabljen konzervans v kozmetiki. Študije kažejo, da je uporaba parabena vzrok za zmanjšanje estrogenske aktivnosti v ženskem telesu. Zato se pogosto pojavljajo zahteve po ponovni oceni varnost teh sestavin v kozmetiki.


Ravno to je eden številnih razlogov, zakaj v kozmetiki blagovne znamke Alpstories ne uporabljamo umetnih sestavin. S tem želimo prispevati k zdravju naših strank in našega okolja. Alpstories zato proizvaja kozmetične izdelke brez paraben, sulfatov, umetnih barvil, sintetičnih dišav, mineralnih olj ali silikonov. Naravni izdelki Alpstories so 100% ekološki in izhajajo iz načel pravične trgovine. To je naš prispevek k boju proti revščini, izkoriščanju in podnebnim spremembam. Pri proizvodnji in testiranju naših izdelkov ne izvajamo poskusov na živalih.


Poleg tega pa, kolikor je le mogoče, pri pakiranju naše kozmetike uporabljamo steklo in se izogibamo plastični embalaži.


Z vašo investicijo v Alpstories nas tudi vi podpirate v naši viziji za individualizirano in trajnostno naravnano kozmetiko.

0 komentarjev PRIJAVA
Ni objavljenih komentarjev
Nič ugotovljeno.
Loading

Investicijske novice

Projekt zaključen, uspešno financiran
151% Financirano
45.300 Investirano
9 Investitorjev
Ljubljana, Slovenija

Kakšna tveganja imam kot investitor?
Katere pravice do odstopa od pogodbe imam kot investitor?


Udeležba pri dobičku od rasti podjetja: DA, po zapadlosti pogodbe
Osnovna obrestna mera: 4,5 %
Minimalni znesek investicije: EUR 100
Maksimalni znesek investicije: EUR 5.000
Trajanje pogodbenega razmerja: 6 let

Način investiranja: podrejeno posojilo z nagrado od rasti podjetja


Kakšno je tveganje pri investiranju?

Investiranje v podjetja vedno vključuje riziko in lahko rezultira v popolni izgubi investirane vsote, v primeru, da podjetje finančno propade in/ali ne doseže zastavljenih ciljev. V primeru investiranja vedno vlagajte samo sredstva do take višine, da vam izguba investiranih sredstev ne ogroža finančne stabilnosti. Za vso vsebino objavljeno o projektu na spletni strani Conda je odgovorno podjetje, ki zbira finančna sredstva. Conda kot ponudnik platforme za predstavitev podjetij ne more prevzeti nikakršne odgovornosti za točnost in ažurnost podatkov na strani.

Spodbude za vašo investicijo
300 Investicija
Lepota ognjiča

Sladek in osvežilen vonj ognjiča vam daje občutek ležanja na sveži poletni travi. Pri tem seveda ne sme manjkati naravno olje za tuširanje. Za vašo investicijo bi se vam radi zahvalili z AlpStories ognjičevim oljem za tuširanje.

500 Investicija
Ginkgo paket

Naravna kozmetika s svežim vonjem ginkga daje vaši koži žametno mehak občutek. Za vašo investicijo bi se vam radi zahvalili z AlpStories lepotilnim oljem za nego obraza in telesa ter gelom za tuširanje po vaši izbiri.

1.000 Investicija
Svežina granatnega jabolka

Sadni vonj granatnega jabolka bo osvežil vašo vsakodnevno rutino. Poleg individualiziranega lepotilnega olja za nego obraza in telesa ter pomirjajočega gela za tuširanje, vam v zahvalo za vašo investicijo podarjamo 5 % popust na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

2.500 Investicija
Paket rožmarin

Mediteranska aroma rožmarina pusti na koži značilen dišeč vonj. Za vašo podporo bi se vam radi zahvalili z AlpStories personaliziranim paketom, sestavljenim iz lepotilnega olja za nego obraza in telesa, gela za tuširanje in kreme za obraz ter 7,5 % popustom na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

5.000 Investicija
Paket vanilija – sivka

Priljubljeni vonj sivke z nežnim dodatkom vanilije pomiri vašo kožo in jo hkrati osveži. Za vašo podporo bi se vam radi zahvalili z AlpStories personaliziranim paketom, sestavljenim iz lepotilnega olja za nego obraza in telesa, gela za tuširanje in kreme za obraz ter 10 % popustom na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

10.000 Investicija
AlpStories posebna izdaja Aloe Vera paket

Aloe Vera se že stoletja uporablja v medicini in kozmetiki za zdravljenje, poživitev telesa in v lepotilne namene. Za vašo podporo bi se vam radi zahvalili z AlpStories personaliziranim paketom, sestavljenim iz lepotilnega olja za nego obraza in telesa, gela za tuširanje in kreme za obraz, prav tako pa tudi z Aloe Vera šamponom in regeneratorjem za lase. Dodatno vam podarjamo 15 % popust na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

Informacije o podjetju
5 Zaposleni
2014 Ustanovitev

Tip sodelovanja: Podrejeno posojilo
Predpisana minimalna vrednost: 100€
Predpisana najvišja vrednost: 5.000€
Naziv podjetja: VASTOK d.o.o. (Registrska številka podjetja: 6423442000)

Kontaktne informacije
Dunajska cesta 136
1000 Ljubljana  Slovenia – EU
Phone: +386 (0)30-669-128