First successfully financed project on CONDA Slovenia

ekipa-borza-terjatev-pred-borzo


SLO: Z velikim veseljem razglašamo, da se je uspešno zaključila prva kampanja na slovenski platformi množičnega investiranja CONDA – Borza Terjatev je zbrala €80,300 od 91 investitorjev in tako presegla zadani prag financiranja za 61%.


V procesu zbiranja sredstev preko CONDE, so poleg zbranega denarja pridobili tudi nove partnerje, stranke in investitorje, ki bodo odkupili delež podjetja. Po besedah direktorja Borze Terjatev Marka Ranta:


Zelo smo zadovoljni s CONDO in njihovo storitvijo. Naredili so veliko več kot “le” pomagali zbrati sredstva. Pridobili smo nove partnerje, nove investitorje in zelo zeželjene odzive skupnosti. Če imate novo podjetje ali nov projekt znotraj podjetja, vam CONDO zelo priporočamo kot partnerja in kot storitev, ki vam bo pomagala doseči tisti “naslednji nivo.

Zelo se veselimo neizbežne rasti Borze Terjatev in zelo smo veseli tudi za našo skupnost investitorjev in podpornikov, ki so Borzo Terjatev podprli.


Borza Terjatev bo v živo delila svoje izkušnje s platformo CONDA na manjšem dogodku 22.11. ob 16:00 v prostorih CIP NLB, na trgu Republike 2 v Ljubljani.


 


EN: We are thrilled to announce that that the first CONDA Slovenia project has been successfully financed – The Invoice Exchange (Borza Terjatev) raised €80,300 from 91 investors, exceeding their financing goal by 61%.


In the process of having their project on CONDA, in addition to raising funds, they have also gained new partners and customers. According to marko Rant, CEO of the Invoice Exchange (Borza Terjatev):


We are extremely pleased with CONDA and their service. They’ve done much more than “just” helped us raise the money. We’ve gained new partners, new investors and much needed feedback from the community as well. If you have a new company or a new project within your company, we highly recommend CONDA as a partner and as a service, to help you get to the next level.

We look forward to their inevitable future growth and success and we are happy for our community and all investors who decided to support them.

0 komentarjev PRIJAVA
Ni objavljenih komentarjev
Nič ugotovljeno.
Loading

Investicijske novice

Projekt zaključen, uspešno financiran
140% Financirano
69.800 Investirano
76 Investitorjev
Ljubljana, Slovenija

Kakšna tveganja imam kot investitor?
Katere pravice do odstopa od pogodbe imam kot investitor?


Udeležba pri dobičku od rasti podjetja: DA, po zapadlosti pogodbe
Osnovna obrestna mera: 4,5 %
Minimalni znesek investicije: EUR 100
Maksimalni znesek investicije: EUR 5.000
Trajanje pogodbenega razmerja: 5 leta
Oblika sodelovanja: Podrejeno posojilo

Spodbude za vašo investicijo
100 Investicija
Podpornik paket

500 Investicija
Bronasti paket

Osebni certifikat o virtualnem deležu.

1.000 Investicija
Srebrni paket

Osebni certifikat o virtualnem deležu in možnost udeležbe na poslovnem izobraževanju "Terjatve kot alternativni vir financiranja za podjetja, alternativna naložba za vlagatelje".

2.500 Investicija
Zlati paket

Osebni certifikat o virtualnem deležu in možnost udeležbe na poslovnem izobraževanju "Terjatve kot alternativni vir financiranja za podjetja, alternativna naložba za vlagatelje" za 2 osebi.

5.000 Investicija
Platinasti paket

Osebni certifikat o virtualnem deležu, možnost udeležbe na poslovnem izobraževanju terjatve kot alternativni vir financiranja za podjetja, alternativna naložba za vlagatelje in brezplačna uporaba storitev Borze terjatev za obdobje enega leta.

Informacije o podjetju
3 Zaposleni
2011 Ustanovitev

Tip sodelovanja: Podrejeno posojilo
Predpisana minimalna vrednost: 100€
Predpisana najvišja vrednost: 5.000€
Naziv podjetja: BORZA TERJATEV d.o.o. (Registrska številka podjetja: 6016146000)

Kontaktne informacije

BORZA TERJATEV, d.o.o.
Likozarjeva ulica 3
SI-1000 Ljubljana

+386 51 244 700
info@borzaterjatev.si
www.borzaterjatev.si

Facebook
LinkedIn
Twitter