Naše poslanstvo

Povezujemo podjetja in investitorje ter skupaj gradimo okolje za obetavne poslovne načrte.

Trdno verjamemo, da prihodnost leži v rokah mladih in inovativnih podjetij. Zato je naša prednostna naloga, da jih na njihovi poti podpremo in skupaj ustvarimo temelje za uresničitev njihovih načrtov za rast.

crowdfunding conda crowdinvesting

Temeljna načela

CONDA je več kot le platforma za množično financiranje; je vezni člen med podjetji in investitorji, ki jim omogoča uresničevanje velikih načrtov.

Pri nas so ljudje na prvem mestu.
Poseben poudarek namenjamo osebnemu stiku in regionalni bližini, najsi gre za podjetja, investitorje, naše partnerje ali nenazadnje za našo mednarodno ekipo.

Regionalne in čezmejne investicije
Na naši platformi CONDA imate možnost vlagati v evropska podjetja preko meja. Stalno si prizadevamo širiti našo mrežo.

Vendarle igra pri nas veliko vlogo tudi bližina. Zato imajo vlagatelji možnost vlagati v projekte iz svoje regije. Po eni strani s tem spodbujajo lokalno gospodarstvo, po drugi strani pa imajo možnost spremljati podjetje od blizu in biti v središču dogajanja.

Tudi podjetja imajo koristi od regionalnih partnerjev, s katerimi lahko stopijo v osebni stik, nam pa to omogoča, da se našim strankam posvetimo individualno in jih spremljamo skozi celotno kampanjo za množično financiranje po najboljših močeh.

Strokovno znanje, izkušnje in ekipa
Zahvaljujoč našim visoko usposobljenim partnerjem razpolagamo s širokim naborom znanj in izkušenj iz različnih strokovnih področij, kar zagotavlja najvišjo možno kakovost naših projektov za množično investiranje. Proces se prične že pri temeljiti in sistematični izbiri najboljših podjetij, ki gredo skozi sito našega svetovalnega odbora.

Našim strankam nudimo strokovne storitve in profesionalno svetovanje z namenom, da bi skupaj ustvarili najboljše pogoje za uspeh vašega podjetja. Pri tem igrata pomembno vlogo tako naša široka mreža partnerjev kot tudi skupnost CONDA.

“Za nas so podjetja izhodiščna točka, ekipa in zagon pa sta tisto, kar jih uresničuje!”

Ustanovitelji

Čigava je zamisel o CONDI

crowdfunding pöltner paul
Paul Pöltner - Vodilni družbenik, Finance & Poslovni razvoj
Več o Paulu...

Inovativen podjetnik po srcu. Paul je študiral programsko inženirstvo, spletno informatiko in informacijsko upravljanje na Tehniški univerzi na Dunaju ter poslovno upravljanje na dunajski ekonomski in poslovni univerzi. Leta 2001 je ustanovil podjetje za informacijske storitve, ki ga je uspešno vodil vrsto let, vse do prodaje leta 2008. Kariero je nadaljeval kot pripravnik iz davčnega svetovanja pri podjetju TPA Horwath. Kot soustanovitelj in direktor podjetja je Paul idejni vodja, ki stoji za platformo CONDA.

Crowdfunding Daniel Horak
Daniel Horak - Vodilni družbenik, Prodaja & Trženje
Več o Danielu...

Daniel je dodiplomski in podiplomski študij poslovne informatike zaključil na dunajski univerzi uporabnih znanosti Technikum, magistriral pa je tudi iz upravljanja poslovnih sistemov na dunajski ekonomski in poslovni univerzi. Izkušnje z ustanavljanjem podjetij je pridobil že pred ustanovitvijo podjetja CONDA, ko je leta 2007 ustanovil zagonsko podjetje Spoken Language System. Kot soustanovitelj in direktor podjetja CONDA je Daniel gonilna sila na področju trženja in prodaje.