„V dinamičnem in hitro-rastočem trgu naravne kozmetike manjka zelo pomembna komponenta – individualnost.“

Quote of Oksana from crowdinvesting project Alpstories

 

Obstaja na tisoče kozmetičnih izdelkov, vendar noben izmed teh ni izdelan za potrebe posameznikove individualne kože. Vsaka koža je unikatna. Vedno več ljudi si želi presonalizirane nege kože. In AlpStories jemlje te izzive zelo resno.

Zgodovina podjetja

Našim strankam želimo omogočiti naročanje personaliziranih kozmetičnih izdelkov na enostaven način preko spletne aplikacije z uporabo pametnega telefona ali računalnika.

Spletna funkcija »Lepotnega čarovnika« omogoča uporabnikom, da kreirajo lasten produkt s kombiniranjem 100% naravnih, organskih sestavin z izbranimi ekstrakti, vonji in dodatki.

Obrazne kreme s pomirjujočim mandljevim oljem, sproščujoča masažna olja z jojobo ali mleko za telo z ekstraktom ginkga – naš »Lepotni čarovnik« omogoča pripravo kozmetičnih izdelkov za vsakega posameznega uporabnika. Obiskovalec spletne strani lahko izbira tudi med različnimi velikostmi embalaže.

AlpStories že uspešno proizvaja in prodaja številne naravne kozmetične izdelke:

Vlažilne obrazne kreme

Nežne losjone za telo

Sproščujoča masažna olja

Osvežilne gele za tuširanje

Hranljiva olja za obraz in telo

Šampone za krepitev las in

Nežne balzame za lase.

 

 

AlpStories naravne kozmetične izdelke prodajamo preko lastne spletne trgovine (alpstories.si) ter v butikih, lekarnah in v maloprodajnih trgovinah v Sloveniji in na Hrvaškem.

Naša vizija

Personalizirani kozmetični izdelki za vsakogar! Trenutno testiramo različne mini skenerje kože, saj želimo uporabnikom ponuditi preprosto analizo kože kjerkoli. Posebej za AlpStories razvita aplikacija vam bo predlagala optimalno kombinacijo aktivnih sestavin za izdelavo personaliziranega izdelka za vašo kožo.

„S strastjo in fokusom na inovativnost smo našli način, da ponudimo našim strankam ultimativno individualizirano lepotno izkušnjo.“

quote icon Daniel from crowdinvesting project Alpstories

Ekipa

M.sc. Danijel Hubman
Ustanovitelj/direktor
Biografija
Ustanovitelj/direktor z več kot 25-letnimi izkušnjami v direktnem marketingu. Nekdanji solastnik enega izmed največjih podjetij na področju direktnega marketinga v državah srednje in vzhodne Evrope.
M.sc. Oksana Lipitska
Soustanoviteljica/Direktorica marketinga
Biografija
Soustanoviteljica/Direktorica marketinga s 7-letnimi izkušnjami v izzivu-polnem trgu kozmetičnih izdelkov. V Alpstories-u je Oksana odgovorna za družbene medije, odnos s strankami in marketing.
Tanja Koštomaj
Glavna tehnologinja
Biografija
Glavna tehnologinja, v glavnem odgovorna za popolno usklajevanje vseh aktivnih komponent, tekstur, formul, označevanje in dizajn izdelkov, kot tudi za nekaj administrativnih nalog.
M.Sc. Aleksandra Bohorc
Finančna svetovalka
Biografija
Finančna svetovalka s 17-letnimi izkušnjami v finančnem sektorju, posebej za občutljivo področje start-up podjetij.
Peter Gospodarič
So-investitor/Direktor
Biografija
So-investitor/Direktor prodaje, odgovoren za uspešne prodajne aktivnosti. V ekipo prinaša več kot 12 let izkušenj v FMCG sektorju.

Manja Hubman
Vodja družbenih kanalov komuniciranja in skupnosti
Biografija
Vodja družbenih kanalov komuniciranja in skupnosti, skrbi za vsestransko komunikacijo s partnerji in strankami.

Investicijske novice

Projekt zaključen, uspešno financiran
151% Financirano
45.300 Investirano
9 Investitorjev
Ljubljana, Slovenija

Kakšna tveganja imam kot investitor?
Katere pravice do odstopa od pogodbe imam kot investitor?


Udeležba pri dobičku od rasti podjetja: DA, po zapadlosti pogodbe
Osnovna obrestna mera: 4,5 %
Minimalni znesek investicije: EUR 100
Maksimalni znesek investicije: EUR 5.000
Trajanje pogodbenega razmerja: 6 let

Način investiranja: podrejeno posojilo z nagrado od rasti podjetja


Kakšno je tveganje pri investiranju?

Investiranje v podjetja vedno vključuje riziko in lahko rezultira v popolni izgubi investirane vsote, v primeru, da podjetje finančno propade in/ali ne doseže zastavljenih ciljev. V primeru investiranja vedno vlagajte samo sredstva do take višine, da vam izguba investiranih sredstev ne ogroža finančne stabilnosti. Za vso vsebino objavljeno o projektu na spletni strani Conda je odgovorno podjetje, ki zbira finančna sredstva. Conda kot ponudnik platforme za predstavitev podjetij ne more prevzeti nikakršne odgovornosti za točnost in ažurnost podatkov na strani.

Spodbude za vašo investicijo
300 Investicija
Lepota ognjiča

Sladek in osvežilen vonj ognjiča vam daje občutek ležanja na sveži poletni travi. Pri tem seveda ne sme manjkati naravno olje za tuširanje. Za vašo investicijo bi se vam radi zahvalili z AlpStories ognjičevim oljem za tuširanje.

500 Investicija
Ginkgo paket

Naravna kozmetika s svežim vonjem ginkga daje vaši koži žametno mehak občutek. Za vašo investicijo bi se vam radi zahvalili z AlpStories lepotilnim oljem za nego obraza in telesa ter gelom za tuširanje po vaši izbiri.

1.000 Investicija
Svežina granatnega jabolka

Sadni vonj granatnega jabolka bo osvežil vašo vsakodnevno rutino. Poleg individualiziranega lepotilnega olja za nego obraza in telesa ter pomirjajočega gela za tuširanje, vam v zahvalo za vašo investicijo podarjamo 5 % popust na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

2.500 Investicija
Paket rožmarin

Mediteranska aroma rožmarina pusti na koži značilen dišeč vonj. Za vašo podporo bi se vam radi zahvalili z AlpStories personaliziranim paketom, sestavljenim iz lepotilnega olja za nego obraza in telesa, gela za tuširanje in kreme za obraz ter 7,5 % popustom na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

5.000 Investicija
Paket vanilija – sivka

Priljubljeni vonj sivke z nežnim dodatkom vanilije pomiri vašo kožo in jo hkrati osveži. Za vašo podporo bi se vam radi zahvalili z AlpStories personaliziranim paketom, sestavljenim iz lepotilnega olja za nego obraza in telesa, gela za tuširanje in kreme za obraz ter 10 % popustom na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

10.000 Investicija
AlpStories posebna izdaja Aloe Vera paket

Aloe Vera se že stoletja uporablja v medicini in kozmetiki za zdravljenje, poživitev telesa in v lepotilne namene. Za vašo podporo bi se vam radi zahvalili z AlpStories personaliziranim paketom, sestavljenim iz lepotilnega olja za nego obraza in telesa, gela za tuširanje in kreme za obraz, prav tako pa tudi z Aloe Vera šamponom in regeneratorjem za lase. Dodatno vam podarjamo 15 % popust na vaše prihodnje nakupe v naši AlpStories spletni trgovini.

Informacije o podjetju
5 Zaposleni
2014 Ustanovitev

Tip sodelovanja: Podrejeno posojilo
Predpisana minimalna vrednost: 100€
Predpisana najvišja vrednost: 5.000€
Naziv podjetja: VASTOK d.o.o. (Registrska številka podjetja: 6423442000)

Kontaktne informacije
Dunajska cesta 136
1000 Ljubljana  Slovenia – EU
Phone: +386 (0)30-669-128

Alpstories izbrani, da se predstavijo na prestižnem Founders Forum dogodku v Londonu!

13. junija 2017 avtor Vlado Milošević in Alpstories
Čestitke ekipi VASTOK d.o.o., ki je bila izbrana, da se predstavi na ekskluzivnem dogodku v Londonu, kjer bodo lahko predstavili svoj inovativen pristop k pripravi personalizirane naravne kozmetike eminentnim gostom. Kot da to še ni dovolj, so bili ravno Alpstories izdelki eni izmed redkih, ki se bodo znašli v darilnih vrečkah prestižnih obiskovalcev FF dogodka, […] Preberi več