Kdo smo

ContentExchange je napredna in že uspešno delujoča informacijska platforma, ki smo jo razvili za promocijo vsebin znotraj širokega omrežja vsebinskih spletnih strani. S pomočjo pametnih algoritmov obiskovalcu prikazujemo zgolj in samo vsebine, ki ga zanimajo – s tem pa smo korenito spremenili način, ki jih imajo podjetja za komunikacijo s ciljno publiko.

Naše stranke 

Platforma ContentExchange vse od ustanovitve leta 2014 vztrajno raste. Trenutno povezuje 184 partnerskih strani, med katerimi najdemo tudi velike medijske organizacije, kot so nemški ProSiebenSat.1, grški Antenna group, B92 iz Srbije in slovensko Delo. Trnutno že dosegamo do 8 milijonov uporabnikov, v letu 2016 pa smo v mreži realizirali 320.000 EUR prihodkov.

Izziv 

Vsi se strinjamo, da nas zelo moti, ko nas med brskanjem po spletu zasipajo z nesmiselnimi oglasi in za nas nepomembnimi vsebinami. Podjetja nas bombardirajo s ponudbami, izdelki in storitvami, ki nas ne zanimajo. Vsa ta ponudba enostavno ne ustreza našim interesom in željam!

Kaj pa, če bi to lahko spremenili? Mar ne bi bilo bolje, če bi videli samo vsebine in oglase, ki nas dejansko tudi zanimajo? ContentExchange je rešitev, ki smo jo iskali.

Z našo rešitvijo boste našli vsebine, ki ustrezajo vašim interesom in potrebam.

ContentExchange – vaš vodič po spletu. 

ContentExchange je zelo inovativen sistem ki je kombinacija medijsko cross-promocijske  in oglaševalske platforme. Medijem omogoča tako vsebinsko promocijo svojih vsebin kot tudi monetizacijo obiska, vse pa temelji na povezovanju uporabnikov z relevantnimi spletnimi vsebinami.

Naša rešitev ne olajša življenja le običajnim spletnim uporabnikom. Zelo je dobrodošla tudi za številne nove spletne panoge, kot so digitalni mediji, digitalno oglaševanje in IT BigData.

Naše poslanstvo je spremeniti način, kako podjetja komunicirajo s svojim spletnim občinstvom in potrošniki. Podjetjem pomagamo pri rasti in monetizaciji njihovih spletnih vsebin tako, da najdemo in pritegnemo visoko kakovostnetne ter zainteresirane uporabnike.

Zgodovina podjetja

Spremeniti želimo način, kako podjetja na spletu komunicirajo s svojimi ciljnimi kupci. Zato ContentExchange nudi napreden način promocije vsebin in oglaševanja izdelkov in storitev, ki so zanimivi za specifičnega uporabnika. ContentExchange se izogiba oglasom, ki bi bili za uporabnike nadležni. S pametno programsko rešitvijo, ki smo jo razvijali 3 leta, obiskovalcem znotraj našega omrežja prikazujemo le tiste vsebine, ki jih zanimajo.

Našim spletnim obiskovalcem nudimo (our online users benefit from)

  • zanje zanimive vsebine in ponudbe namesto nadležnega ‘spama’
  • najbojše in najbolj aktualne ponudbe tega trenutka (najboljša cena, lokacija, posebne akcije itd.)
  • časovni prihranek pri iskanju pravega izdelka ali storitve
  • denarni prihranek, saj bodo zapravili manj za nepomembne stvari, ki jih ne potrebujejo

ContentExchange obisk vašega spletišča bogati z aktivnimi uporabniki!

Našim poslovnim partnerjem nudimo 

  • več novih obiskovalcev na spletišču
  • daljši čas, ki ga uporabnik porabi na njihovi spletni strani
  • večje število ogledov strani
  • večjo prepoznavnost njihove blagovne znamke
  • večje število obiskovalcev iz drugih virov obiska
  • večji oglasni inventorij njihovega spletišča

Kako deluje? 

Sistem ContentExchange sestavljajo osrednja spletna stran in številne partnerske strani. Obiskovalci naših partnerskih strani vidijo privlačne povezave do zanimivih vsebin, ki jih privedejo na našo osrednjo stran. Od tam jih usmerimo do druge partnerske strani, kjer najdejo določeno vsebino, ki jih zanima. Naši inovativni algoritmi zagotavljajo, da vsaka partnerska stran prejme enako število novih obiskovalcev, kot jih je poslala v omrežje. To pa pomeni nove obiskovalce za vse spletne strani znotraj omrežja.

Mejniki & uspehi 

Naša napredna informacijsko-tehnološka platforma omogoča promocijo vsebin in oglaševanje v marketinški mreži, sodelujočim spletiščem pa pri tem zagotavlja nove, aktivne in zainteresirane obiskovalce.

ContentExchange trenutno že uspešno deluje na devetih jezikovnih področjih v Evropi.

Cilj kampanje za množično financiranje

Aktualna kampanja na platformi CONDA je namenjena zbiranju dodatnih sredstev za nadaljnjo širitev sistema ContentExchange v druge države EU, pri čemer želimo povezati čimveč različnih spletnih strani. Istočasno želimo nadaljevati razvoj naše analize BigData in osvajati nove trge.

Naša vizija 

Naša vizija je ustvariti 250 milijonov anonimnih podatkovnih profilov uporabnikov spleta, ki nam bodo pomagali bolje razumeti želje, potrebe in preference posameznikov. S tem, ko podjetjem pomagamo bolje razumeti njihove ciljne kupce, uporabnikom spleta pomagamo najti točno to, kar potrebujejo in želijo.

Skočite na BigData vlak – investirajte v ContentExchange!

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javna agencija SPIRIT Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Ekipa

Marijan Jurenec
CEO, Ustanovitelj
Biografija
Ima preko 20 let mednarodnih izkušenj s področij oglaševanja, medijev in digitalnih medijev. Podjetnik, soustanovitelj največje slovenske medijske hiše Pro Plus (POP TV, A Kanal TV, 24.com) ter ustanovitelj in investitor priojekta ContentExchange. Ima veliko mrežo poznanstev v evropskem in svetovnem medijskem svetu.
Mitja Doma
CTO
Biografija
Razvijalec Open Source & web aplikacij s preko 15 let delovnih izkušenj. Pionir spletnega podjetništva.
Andraž Zupančič
Audience Development Manager
Biografija
Vodja projektov in mentor s 6-imi leti izkušenj v urejanju spletnih medijev in razvojem občinstev. Zadolžen za globalne trge.
Štefan Furlan
BigData project manager
Biografija
Eizkušen podjetnik in manager z doktoratom iz računalništva. Ima preko 10 let izkušenj s pametnimi sistemi in sorodnimi IT projekti.
Eva Jurenec
CMO
Biografija
Vodja marketinga, odgovorna za različne svetovne trge z izkušnjami na področju digitalnih medijev, brandinga, navzkrižne promocije in vsebinskega managementa.
Barbara Vtič
CFO
Biografija
Barbara ima preko 15 let izkušenj na področju financ in strateškega svetovanja s poudarkom na finančnem načrtovanju in managementu.
Peter Kresnik
CSO
Biografija
Vodja prodaje z več kot 10 let izkušenj z oglaševanjem in spletnimi mediji. Vedno korak pred ostalimi, ko gre za sveže oglaševalske zamisli, monetizacijo prometa spletnih strani in nove oglasne platforme.
Aljaž Pogorelčnik
Urednik VP
Biografija
Urednik, avtor, novinar, tekstopisec z 9-imi leti izkušenj z ustvarjanjem spletnih vsebin.
Erik Štrumbelj
Data Znanstvenik
Biografija
Raziskovalec na področju statistike in strojnega učenja. Doktor znanosti in asistent na Fakulteti za računalništvo in informatiko.

Investicijske novice

Projekt zaključen, uspešno financiran
609% Financirano
304.600 Investirano
94 Investitorjev
Ljubliana, Slovenija

Udeležba v poslovni vrednosti: DA, ob zapadlosti
Osnovna stopnja donosa: 4,5% letno (5,5% tudi nadaljnje za investicije od 5.000 EUR dalje.)
Minimalni znesek investicije: EUR 100
Maksimalni znesek investicije: EUR 5.000 (večji zneski možni na povpraševanje)
Trajanje pogodbe: 5 let
Oblika udeležbe: podrejeno posojilo

Od investicije 100.000 EUR dalje so možni posebni pogoji. Za zainteresirane vlagatelje bo omogočen neposreden stik z družbo. Prosimo, pošljite svojo zahtevo na team@conda.at.


Kakšno je tveganje pri investiranju?

Investiranje v podjetja vedno vključuje riziko in lahko rezultira v popolni izgubi investirane vsote, v primeru, da podjetje finančno propade in/ali ne doseže zastavljenih ciljev. V primeru investiranja vedno vlagajte samo sredstva do take višine, da vam izguba investiranih sredstev ne ogroža finančne stabilnosti. Za vso vsebino objavljeno o projektu na spletni strani Conda je odgovorno podjetje, ki zbira finančna sredstva. Conda kot ponudnik platforme za predstavitev podjetij ne more prevzeti nikakršne odgovornosti za točnost in ažurnost podatkov na strani.

Spodbude za vašo investicijo
500 Investicija
BigData Fit paket

Hvala za vašo podporo! Ob vaši investiciji boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja.

1.000 Investicija
BigData Insider paket

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja z nasveti, kako jih uporabiti v korist vašega podjetja! Poleg tega boste sodelovali v ekskluzivnem ContentExchange webinarju in dobili vplogled v izkušnje in delo ekipe ContentExchange.

3.000 Investicija
Paket za promocijo vaše spletne strani

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja. Poleg tega boste prejeli še brezplačno članstvo v ContentExchange mreži do poteka posojilne pogodbe, s čimer boste povečali obisk vaše spletne strani ter dobili vpogled v njeno BigData analizo, takoj ko bo končana!

5.000 Investicija
Družabni paket

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja. Poleg tega vas bomo povabili na sedež našega podjetja, kjer boste preživeli dan z dinamično in entuziastično ContentExchange ekipo. Investitorji sodelujejo tudi v žrebu za ekskluzivne počitnice! Podrobnosti bomo objavili kmalu v rubriki z novicami.

10.000 Investicija
Paket z večerjo

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja. Poleg tega vas bomo povabili na večerjo v ekskluzivni restavraciji ob Blejskem jezeru, kjer boste spoznali ustanovitelje in vodili kader pri ContentExchange. Investitorji sodelujejo tudi v žrebu za ekskluzivne počitnice! Podrobnosti bomo objavili kmalu v rubriki z novicami.
Znesek nad 5.000 EUR se lahko zastavi z naročniško pogodbo. Za nadaljnje informacije se obrnite na nas preko elektronske pošte na investor@conda.at.

Informacije o podjetju
10 Zaposleni
1998 Ustanovitev
0,35 Promet

Tip sodelovanja: Podrejeno posojilo
Predpisana minimalna vrednost: 100€
Vrednost podjetja pred investicijo: 4.600.000€
Predpisana najvišja vrednost: 5.000€
Naziv podjetja: I.R.V. d.o.o (Registrska številka podjetja: 1327712000)

Kontaktne informacije
I.R.V. d.o.o.
Leskoškova 12
Ljubljana
1000 Slovenia
+386 1 524 01 54