Ni najdenih zadetkov.
Nič ugotovljeno.
Loading

Investicijske novice

Projekt zaključen, uspešno financiran
609% Financirano
304.600 Investirano
94 Investitorjev
Ljubliana, Slovenija

Udeležba v poslovni vrednosti: DA, ob zapadlosti
Osnovna stopnja donosa: 4,5% letno (5,5% tudi nadaljnje za investicije od 5.000 EUR dalje.)
Minimalni znesek investicije: EUR 100
Maksimalni znesek investicije: EUR 5.000 (večji zneski možni na povpraševanje)
Trajanje pogodbe: 5 let
Oblika udeležbe: podrejeno posojilo

Od investicije 100.000 EUR dalje so možni posebni pogoji. Za zainteresirane vlagatelje bo omogočen neposreden stik z družbo. Prosimo, pošljite svojo zahtevo na team@conda.at.


Kakšno je tveganje pri investiranju?

Investiranje v podjetja vedno vključuje riziko in lahko rezultira v popolni izgubi investirane vsote, v primeru, da podjetje finančno propade in/ali ne doseže zastavljenih ciljev. V primeru investiranja vedno vlagajte samo sredstva do take višine, da vam izguba investiranih sredstev ne ogroža finančne stabilnosti. Za vso vsebino objavljeno o projektu na spletni strani Conda je odgovorno podjetje, ki zbira finančna sredstva. Conda kot ponudnik platforme za predstavitev podjetij ne more prevzeti nikakršne odgovornosti za točnost in ažurnost podatkov na strani.

Spodbude za vašo investicijo
500 Investicija
BigData Fit paket

Hvala za vašo podporo! Ob vaši investiciji boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja.

1.000 Investicija
BigData Insider paket

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja z nasveti, kako jih uporabiti v korist vašega podjetja! Poleg tega boste sodelovali v ekskluzivnem ContentExchange webinarju in dobili vplogled v izkušnje in delo ekipe ContentExchange.

3.000 Investicija
Paket za promocijo vaše spletne strani

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja. Poleg tega boste prejeli še brezplačno članstvo v ContentExchange mreži do poteka posojilne pogodbe, s čimer boste povečali obisk vaše spletne strani ter dobili vpogled v njeno BigData analizo, takoj ko bo končana!

5.000 Investicija
Družabni paket

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja. Poleg tega vas bomo povabili na sedež našega podjetja, kjer boste preživeli dan z dinamično in entuziastično ContentExchange ekipo. Investitorji sodelujejo tudi v žrebu za ekskluzivne počitnice! Podrobnosti bomo objavili kmalu v rubriki z novicami.

10.000 Investicija
Paket z večerjo

V zahvalo za vašo podporo boste prejeli investicijski certifikat skupaj s priročnim USB ključkom v ContentExchange dizajnu, na katerem boste našli informacije o zadnjih trendih s področja BigaData in profiliranja. Poleg tega vas bomo povabili na večerjo v ekskluzivni restavraciji ob Blejskem jezeru, kjer boste spoznali ustanovitelje in vodili kader pri ContentExchange. Investitorji sodelujejo tudi v žrebu za ekskluzivne počitnice! Podrobnosti bomo objavili kmalu v rubriki z novicami.
Znesek nad 5.000 EUR se lahko zastavi z naročniško pogodbo. Za nadaljnje informacije se obrnite na nas preko elektronske pošte na investor@conda.at.

Informacije o podjetju
10 Zaposleni
1998 Ustanovitev
0,35 Promet

Tip sodelovanja: Podrejeno posojilo
Predpisana minimalna vrednost: 100€
Vrednost podjetja pred investicijo: 4.600.000€
Predpisana najvišja vrednost: 5.000€
Naziv podjetja: I.R.V. d.o.o (Registrska številka podjetja: 1327712000)

Kontaktne informacije
I.R.V. d.o.o.
Leskoškova 12
Ljubljana
1000 Slovenia
+386 1 524 01 54