Smo ekipa, ki je ugotovila, kako spremeniti energijo v sladko darilo! Pred dvema letoma smo uspešno izdelali prvo poslovno darilo v obliki energijskih čokoladnih pralin. Želeli smo izdelati darilo, ki bi našim poslovnim partnerjem ponudilo vsaj del tistega, kar potrebujejo vsak dan – energijo. Na popolnoma svoj način smo uporabili energetska »booster« živila in jih ponudili v novem formatu v kombinaciji z visoko-kakovostno belgijsko čokolado v obliki pralin. Energetska poživila, ki jih uporabljamo so taurin, guarana in kofein v kombinaciji z različnimi naravnimi sestavinami kot so lešniki, mandlji ter B-vitamini. Te sestavine so popolnoma naravne in varne. Naša kombinacija energetskih poživil s čokolado ima WADA certifikat (World Anti-doping Agency).

Našli smo nišo v kombinaciji dveh rastočih trgov. Trg čokolade in trg hrane z naravnimi energetskimi poživili rasteta in Sweet Speed ponuja kombinacijo obeh. Ponujamo 6 različnih okusov v 4 vrstah pakiranja, ki smo jih uspešno preverili na slovenskem trgu. V letu 2015 smo brez kakršnega koli marketinga prodali za 85.000 EUR Sweet Speed pralin. Imamo več aktivnih naročil in smo v položaju, ko potrebujemo povečanje proizvodnih zmogljivosti. Vabimo vas, da z investicijo preko platforme CONDA postanete del rasti našega podjetja.

Zgodovina podjetja

ZGODOVINA PODJETJA

Softible je bilo kot podjetje ustanovljeno sicer že leta 2006, a z izdelavo Sweet Speed pralin smo začeli leta 2013. Čokolada je bila vedno del naše družine in prve praline so nastale izpod rok Primoževe mame, izkušene izdelovalke čokolade. Prve količine so bile izdelane kot poslovno darilo za eno izmed strank, ki je še vedno naš zvest naročnik. Ker so bile praline tako dobro sprejete, smo se odločili, da bomo izdelali lastno blagovno znamko. Registrirali smo zelo primerno ime »Sweet Speed« in začeli preizkušati različne dobavitelje sestavin in izvajalce storitev. Danes imamo oblikovano odlično partnersko mrežo, preko katere smo si zagotovili dobavo visoko-kakovostne čokolade, naravnih poživil in seveda kakovostno pakiranje. Naše proizvodne zmogljivosti so 10.000 do 30.000 pralin dnevno.

Trenutno smo v fazi rasti povpraševanja, zato se želimo fokusirati na vzpostavitev prave prodaje in vstopa na tuje trge, za kar potrebujemo kapital. V ta namen smo se odločili za nastop na platformi CONDA, s katero želimo doseči zastavljene cilje.

Ekipa

sweet speed primoz crowdinvesting
Primož Cokan
Direktor in ustanovitelj
sweet speed marjan crowdinvesting
mag. Marjan Libnik
Finance
slavica sweet speed crowdinvesting
Slavica Podpečan Cokan
Prodaja
sweet speed lidija crowdinvesting
Lidija Smolar
Svetovalka za design in marketing

Investicijske novice

Projekt zaključen, uspešno financiran
100% Financirano
30.000 Investirano
34 Investitorjev
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Kakšna tveganja imam kot investitor?
Katere pravice do odstopa od pogodbe imam kot investitor?


Udeležba pri dobičku od rasti podjetja: DA, po zapadlosti pogodbe
Osnovna obrestna mera: 4,5 %
Minimalni znesek investicije: EUR 100
Maksimalni znesek investicije: EUR 5.000
Trajanje pogodbenega razmerja: 5 let
Oblika sodelovanja: Podrejeno posojilo

Spodbude za vašo investicijo
100 Investicija
Sweet Speed so super, naj jim uspe.

V zahvalo vam bomo poslali »pocket« pakete vseh okusov Sweet Speed pralin.

300 Investicija
Namesto v nogavico, podvojim za počitnice

V zahvalo vam bomo poslali 1 škatlo Sweet Speed mix z 8 pralinami

500 Investicija
Danes je dovolj za Hrvaško, če uspejo bo dovolj za Havaje

V zahvalo vam bom poslali 2 škatli Sweet Speed mix in brendirano majico z logotipom Sweet Speed

1.000 Investicija
Zamenjam PC za delovno postajo

V zahvalo vam omogočimo 10% popust pri vseh zasebnih nakupih izdelkov Sweet Speed v letu 2016. Prejeli boste tudi 3 škatle Sweet Speed Mix in majico z logotipom Sweet Speed.

2.500 Investicija
Iz rabljenega nov motor

V zahvalo vam omogočimo 20% popust pri vseh zasebnih nakupih izdelkov Sweet Speed v letu 2016. Prejeli boste tudi 3 škatle Sweet Speed Mix in majico z logotipom Sweet Speed.

5.000 Investicija
Zdaj imam za rabljenega, potem bo za nov avto.

V zahvalo boste prejeli SET 5 SWEET SPEED MIX ŠKATEL S PERSONALIZIRANIM BRENDIRANJEM PO VAŠI ŽELJI. Prav tako vam omogočimo 25% popust pri vseh zasebnih nakupih izdelkov Sweet Speed v letu 2016. Prejeli boste tudi 5 škatel Sweet Speed Mix in 2 majici z logotipom Sweet Speed.

Informacije o podjetju
1 Zaposleni
2006 Ustanovitev

Tip sodelovanja: Podrejeno posojilo
Naziv podjetja: Softible d.o.o. (Registrska številka podjetja: FN 000000SI)

Kontaktne informacije

SOFTIBLE, d.o.o.
LEGEN 59 D,
SI-2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

+386 41 703 182
info@sweetspeed.eu
www.sweetspeed.eu

Facebook

Zakaj sem vložil 5.000 EUR v Sweet Speed

4. novembra 2016 avtor Vlado Milošević in Sweet speed
Podjetniki ne vlagajo svojega vlagajo denarja v podjetja, ki jih sami ne vodijo. Sem soustanovitelj in direktor start-up podjetja Borza terjatev in danes sem sprejel odločitev, da bom v projekt Sweet Speed na CONDI vložil 5.000 EUR mojega lastnega denarja. (sporočilo našim vlagateljem – ne skrbite, svoj denar sem vložil tudi v kampanjo Borze terjatev) […] Preberi več